fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Знімальна група 5-го каналу зникла на кордоні з РФ

Журналіст 5 -го каналу Олег Криштопа відтепер в Російській Федерації «персона нон грата». Про це сам журналіст повідомив у ході телефонної розмови в момент свого затримання на кордоні з Росією.

 Відзначимо, що Олег Криштопа, Орест Пона і Тарас Шевченко зникли сьогодні, 2 квітня, при виконанні своїх професійних обов’язків на кордоні з Російською Федерацією. Про це повідомляє сайт 5 -го каналу.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 «За завданням редакції Олег разом з колегами вирушив на україно-російський кордон в Чернігівську область в район населеного пункту Семенівка і російського населеного пункту Климово. Там вони мали знімати російські танки. В даний момент зв’язок з Олегом та іншими членами знімальної групи відсутный», – коментують ситуацію на сайті 5-го каналу.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Згідно з інформацією, яку надав телеканал, журналісти перетнули кордон з Росією ще об 11:27. Сталося це в районі села Сеньківка. Через годину Олег Криштопа зателефонував своїй дівчині і розповів про те, що їх затримали росіяни. Також він розповів про те, що росіяни назвали його «персоною нон грата» у Російській Федерації.

Читайте також: