fbpx
Політика

Депутат від УДАРу закликав Тимошенко не йти в президенти

Депутат від політичної партії «УДАР» Сергій Каплін звернувся до лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко із закликом зекономити 3 мільярди гривень, скасувавши другий тур виборів президента країни. Крім цього він також зазначив, що в другому турі президентських перегонів Петро Порошенко зможе обійти Юлію Тимошенко. Про це сьогодні, 2 квітня, повідомляють «Аргументи і Факти в Україні».

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

За словами Сергія Капліна, під час президентських виборів може статися і сюрприз. Це відбудеться, якщо виборці Юлії Тимошенко віддадуть свої голоси за Ляшка, Тягнибока, Богомолець або Яроша.

«У такій ситуації у другий тур президентських виборів пройдуть Порошенко і Добкін», – висловив свою точку зору член партії «УДАР». Також Сергій Каплін оцінив вартість проведення другого туру виборів президента в 1 мільярд.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«Це офіційно. Неофіційно другий тур обійдеться в 3 мільярди гривень. Даних витрат можна уникнути в разі відмови Юлії Тимошенко балотуватися. У такому випадку вже в першому турі переконливу перемогу здобуде Петро Порошенко», – прокоментував ситуацію Сергій Каплін.

Читайте також: