fbpx
Політика

Тігіпка, Бойка і Царьова можуть виключити з «Партії регіонів», – Колесніков

Більшість членів обласних організацій «Партії регіонів» наполягають на тому, щоб Сергій Тігіпко, Олег Царьов та Юрій Бойко зняли свої кандидатури на виборах президента України. Якщо вони цього не зроблять, регіонали будуть піднімати питання доцільності членства цих політиків в «Партії регіонів». Не виключено, що таке рішення політрада може прийняти вже 15 квітня. Про це повідомив секретар президії «Партії регіонів» Борис Колесніков.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За його словами, вперше в українській політичній історії було проведено пряме голосування відразу за 4 кандидатів у президенти. На з’їзді партія підтримала кандидатуру Михайла Добкіна, віддавши за нього 315 голосів. У той же час інші кандидати не змогли набрати навіть 40 голосів – за Сергія Тігіпка проголосували 35 членів «Партії регіонів» за Юрія Бойка – 15 і за Олега Царьова всього один регіонал.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Якщо б ця історія відбувалася в Сполучених Штатах Америки, де нинішній президент Барак Обама обіграв Хілларі Клінтон на праймеріз… Якби Хілларі Клінтон відмовилася знятися – то прізвище Клінтон на сто років було б викреслене з американської політичної історії», – розповів Борис Колесніков і підкреслив, що наші політики знімати свої кандидатури з президентської гонки не поспішають.

Читайте також: