Сергій Соболєв закликав підтримати пропозиції уряду, які дозволять уникнути дефолту

 Як повідомив в.о. голови парламентської фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв, їх фракція закликає підтримати пропозиції уряду, які дозволять врегулювати ситуацію в країну і не допустити дефолту.

За його словами, в даний час прем’єр -міністр Арсеній Яценюк разом з представниками економічного блоку уряду проводить консультації з усіма фракціями. При цьому він зазначив, що фракція «Батьківщина» вже завершила таку зустріч.

«Це, фактично, було виїзне засідання уряду, і ми зрозуміли, що без прийняття відповідних рішень, до яких надійшли ще десятки пропозицій, країна далі вже не зможе існувати навіть в наступному місяці, тому що це вже не просто питання соціальних виплат, а питання існування такого поняття як "бюджет держави"», – повідомив Сергій Соболєв.

Related Post

Як вважає нардеп, сьогодні, 27 березня, напевно, один з найскладніших днів у парламенті, оскільки країна за всі свої роки незалежності ще жодного разу не стикалися з такими проблемами з бюджетом.

При цьому він також звернув увагу на те, що після всього, що озвучив Арсеній Яценюк про злочинну діяльність влади Януковича -Азарова, представникам Партії регіонів варто було б скласти свої депутатські мандати, оскільки саме вони сприяли розкраданню Держбюджету. Як повідомив Сергій Соболєв, з тих грошей, які призначалися на різні програми і проекти, країна отримувала лише 10 %, в ​​той час як решта 90 % йшли на відкати.

Leave a Comment