fbpx
Політика

Сергій Соболєв закликав підтримати пропозиції уряду, які дозволять уникнути дефолту

 Як повідомив в.о. голови парламентської фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв, їх фракція закликає підтримати пропозиції уряду, які дозволять врегулювати ситуацію в країну і не допустити дефолту.

За його словами, в даний час прем’єр -міністр Арсеній Яценюк разом з представниками економічного блоку уряду проводить консультації з усіма фракціями. При цьому він зазначив, що фракція «Батьківщина» вже завершила таку зустріч.

«Це, фактично, було виїзне засідання уряду, і ми зрозуміли, що без прийняття відповідних рішень, до яких надійшли ще десятки пропозицій, країна далі вже не зможе існувати навіть в наступному місяці, тому що це вже не просто питання соціальних виплат, а питання існування такого поняття як "бюджет держави"», – повідомив Сергій Соболєв.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Як вважає нардеп, сьогодні, 27 березня, напевно, один з найскладніших днів у парламенті, оскільки країна за всі свої роки незалежності ще жодного разу не стикалися з такими проблемами з бюджетом.

При цьому він також звернув увагу на те, що після всього, що озвучив Арсеній Яценюк про злочинну діяльність влади Януковича -Азарова, представникам Партії регіонів варто було б скласти свої депутатські мандати, оскільки саме вони сприяли розкраданню Держбюджету. Як повідомив Сергій Соболєв, з тих грошей, які призначалися на різні програми і проекти, країна отримувала лише 10 %, в ​​той час як решта 90 % йшли на відкати.

Читайте також: