fbpx
Політика

«Правий сектор» звільнив закарпатську дачу Медведчука

Представники руху «Правий сектор» вирішили зняти з охорони майновий комплекс «Ведмежа діброва». Нагадаємо, що комплекс «Ведмежа діброва» знаходиться в селі Жденієво, що у Воловецькому районі Закарпатської області. Про таке рішення «Правого сектора» стало відомо від Олександра Сачко, керівника організації в Закарпатській області. Слова представника «Правого сектора» передає «Українська правда».

«Майновий комплекс "Ведмежа діброва" у селі Жденієво, який належить Віктору Медведчуку – керівнику громадської організації "Український вибір", був знятий з-під охорони "Правого сектора"», – заявив Олександр Сачко.

За його словами, представники «Правого сектора» передали дачу Віктора Медведчука «відповідній комісії». Сачко запевнив, що об’єкт передали «в повному обсязі і без будь-яких зауважень».

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Олександр Сачко підкреслив, що за весь час спільної охорони дачі політика представниками 27-ї сотні Самооборони Майдану, «Правого сектора» і співробітниками Державної служби охорони України не було зафіксовано випадків вивезення матеріальних цінностей. Крім того, стверджує Олександр Сачко, під час спільної охорони дачі Медведчука не було ніяких правопорушень.

«Об’єкт був відкритий для вільного доступу громадян», – додав Сачко.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

Після цього Олександр Сачко розповів, що бійці «Правого сектору» не вступали в протистояння з правоохоронними органами. Він запевняє, що ніякого застосування зброї з боку правоохоронців і «Правого сектора» не було.

«Всі подібні заяви є повною нісенітницею. Розцінювати такі заяви треба як провокацію, яка спрямована на дискредитацію "Правого сектора"», – зазначив Сачко.

Раніше повідомлялося, що 23 березня 2014 бійці «Правого сектору» взяли під свою охорону дачу проросійського політика і кума Володимира Путіна.

Читайте також: