fbpx
Політика

Геращенко пропонує провести дострокові парламентські вибори, якщо депутати не хочуть працювати

Народний депутат України від фракції «УДАР» Ірина Геращенко під час виступу в парламенті 27 березня заявила, що якщо деякі депутати не хочуть працювати, то, напевно, слід оголосити позачергові парламентські вибори.

 «Місяць тому нас лякали достроковими виборами. Тому якщо парламент не працює, можливо варто йти на ці дострокові вибори? І щоб український народ дав відповідь цьому мордору – чи мають вони право тут перебувати», – зазначила Ірина Геращенко.

Читайте також:  Проросійські сили скористалися протестом фермерів у Чехії

 За її словами, сьогодні кожен депутат повинен бути відповідальним – ходити на засідання і підтримувати рішення, спрямовані на стабілізацію ситуації в країні.

 При цьому вона звернула увагу на те, що сьогодні вперше за два місяці в парламенті з’явився лідер фракції КПУ.

 «Люди не ходять до парламенту і не працюють. Чому це відбувається? Може тому, що ніхто не покараний ні за сепаратизм, ні за всю іншу підривну діяльність проти держави? Весь мордор сьогодні підняв голову. Партія регіонів і комуністи знову намагаються підірвати ситуацію в державі», – сказала Ірина Геращенко.

Читайте також:  Уряд Орбана закликав Україну до капітуляції

 Наостанок нардеп додала, що фракція «УДАР» також вимагає сьогодні позбавити повноважень тих депутатів, які перейшли до виконавчих органів влади і написали заяви про складання повноважень.

Читайте також: