Партія регіонів не голосуватиме за закони, які не бачила – Шуфрич

 Народний депутат України від Партії регіонів Нестор Шуфрич нагадав, що їхня фракція вже неодноразово забезпечувала результативне голосування в парламенті, проте сьогодні в їх адресу пролунали образи, мовляв, вони діють не так, як хотілося б новій більшості.

При цьому Нестор Шуфрич звернув увагу на те, що коли більшість була у Партії регіонів, вона не зверталася до своїх колег по опозиції з проханням голосувати за внесені нею законопроекти.

«Але прозвучали образливі фрази, які неприйнятні в залі Верховної Ради. У парламенті мають бути взаємна повага і толерантність. Тиснути на себе ми не дозволимо», – заявив політик.

Related Post

За його словами, після наради фракції, вони приймуть рішення, як діяти далі у Верховній Раді. Як повідомив Нестор Шуфрич, спершу вони планують вивчити законопроекти, які з’явилися в залі несподівано, і про які, до моменту їх появи, ніхто не говорив.

«Більше того, вранці у сесійній залі навіть не роздали порядок розгляду питань. Ми не можемо голосувати за те, чого не знаємо. Щодо законів, які внесені своєчасно, ми будемо визначатися. А щодо тих законів, яких ми не бачили, хай голосує більшість, яка має для цього голоси», – додав він.

Нестор Шуфрич підкреслив, що Партія регіонів не голосуватиме в «пожежному» режимі, не знаючи, за що голосує.

Leave a Comment