fbpx
Політика

Ляшко не має наміру балотуватися в мери Києва

 Як повідомив народний депутат України Олег Ляшко, він не збирається йти в мери Києва, оскільки одна людина не може займатися всім одночасно. За його словами, він уже прийняв рішення, що готовий брати відповідальність за країну в той час, коли над нею нависло стільки загроз, тому він іде в президенти, щоб захистити народ і державу.

 При цьому Олег Ляшко зазначив, що ще не вирішив, кого підтримуватиме у мери столиці, хоча сказав, що Радикальна партія йтиме до Київради.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Водночас, він звернув увагу на те, що всі, кому небайдуже майбутнє міста, повинні докласти всі сили для того, щоб вчорашні регіонали, які обкрадали мешканців міста, знову не влучили до міської ради.

 Для цього, як вважає Олег Ляшко, необхідно зробити наступні кроки:

  Протидіяти підкупу виборців;

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

«Батьківщина», «УДАР», «Свобода», «Солідарність», Правий сектор, Автомайдан, громадські організації і всі, хто був активним учасником революції, повинні, незважаючи на взаємні образи та непорозуміння, висунути узгоджених кандидатів до Київради на мажоритарних округах. При цьому кожен кандидат повинен буде виступити на Майдані, а якщо той не погодить того чи іншого кандидата – знайти йому заміну.

Читайте також: