fbpx
Політика

Гриценко: Уряд не збирається обороняти країну?

 Як зазначив народний депутат України, екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко, загроза війни, із захопленням не тільки Сходу і Півдня, а й Києва – реальна, і професіоналам, а також розвідникам це добре відомо. За словами політика, як швидко і за яким сценарієм піде російська армія, вирішує лише одна людина – президент Росії Володимир Путін.

 При цьому він повідомив, що в України є явна проблема з фінансуванням силових відомств. Зокрема, посилаючись на проект антикризового бюджету, Анатолій Гриценко сказав, що на МВС планують виділити 18 мільярдів, на Міністерство оборони – близько 15-18 мільярдів.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Як стверджує Анатолій Гриценко, для того, щоб обороняти країну, цих грошей мало – необхідно вдвічі більше, що підтверджують і в Генштабі.

 «Для армії лише 50 % необхідного на оборону – це що таке? Щоб Путін захопив ще половину країни? До межі якої області  Включаючи Київ?», – написав він у Facebook.

 За словами Анатолія Гриценка, знайти кошти для фінансування реально і він вже озвучував у парламенті свої пропозиції: ліквідувати Податкову міліцію, агентство Каськіва і масу інших непотрібних структур.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 «Введіть податок на доходи з депозитів, які громадяни України тримають в банках ЗА КОРДОНОМ (про це Уряд взагалі чомусь мовчить). Підніміть не вдвічі, а в 10 раз ренту на руду та інші копалини, олігархи не надто збідніють. Денонсує офшорну угоду з Кіпром, про нього теж забули?», – додав нардеп.

 Він підкреслив, що не можна продовжувати гратися з вогнем – загроза війни реальна і тому бюджет оборони теж має бути реальним.

 Нагадаємо реквізити для підтримки української армії.

Читайте також: