fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Син пілота зниклого Boeing не вірить у причетність батька до краху лайнера

Молодший син пілота зниклого літака Malaysia Airlines Захарі Ахмад Шаха 26 -річний Ахмад Сетх не вірить, що його батько може бути якимось чином причетним до краху лайнера. В інтерв’ю виданню New Straits Times він заявив, що уважно стежить за всіма повідомленнями в ЗМІ про долю зниклого лайнера і може стверджувати, що його батько не міг викрасти Boeing і навмисно направити його в воду.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 "Я прочитав все в інтернеті. Але я не звертаю уваги на різні здогади. Я знаю свого батька краще. Можливо, ми були не надто близькі, так як він багато подорожував. Але я його розумію", – сказав він. Ахмад Сетх при цьому зазначив, що заяву малайзійської влади про катастрофу лайнера  варто було очікувати, проте, він досі не втрачає надію побачити свого батька живим.

 Він каже, що чекає точного підтвердження, повідомлень про уламки або тіла. "Я повірю в це, коли побачу докази своїми очима", – сказав Сетх.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Раніше ЗМІ повідомили з посиланням на джерело, близьке до слідства, що відповідальність за крах літака несе капітан авіалайнера, що навмисно відхилився від курсу. Також повідомлялося, що малайзійська поліція допитує родичів пілота, щоб з’ясувати, як він вів себе незадовго до катастрофи літака.

Читайте також: