fbpx
Новини світу

Зниклий Boeing розбився в Індійському океані – прем’єр-міністр Малайзії

Про зниклий малайзійський авіалайнер Boeing 777 з’явилася нова інформація. Зокрема, нові дані свідчать про те, що зниклий Boeing 777 розбився на півдні Індійського океану. Про це повідомив глава уряду Малайзії Наджіб Разак.

«Ґрунтуючись на результатах нового аналізу, фахівці дійшли висновку, що зниклий Boeing 777 йшов по південному коридору, а останнє місцезнаходження авіалайнера було визначено в центрі Індійського океану», – заявив Наджіб Разак.

Стало відомо, що востаннє Boeing 777 подав сигнал, перебуваючи на захід від австралійського міста Перт. За словами прем’єр-міністра, авіалайнер йшов в «віддаленому місці, далекому від можливих місць посадки».

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

«Таким чином, я буду змушений повідомити, що цей літак закінчив свій шлях у південній частині Індійського океану», – додав Разак.

Після цього Наджіб Разак сказав, що проінформував про ситуацію зі зниклим Boeing 777 всіх родичів пасажирів. Крім того, прем’єр-міністр Малайзії попросив поважати право громадян на приватне життя.

Імовірно, ніхто з пасажирів малазійського авіалайнера не вижив.

Нагадаємо, що авіалайнер прямував з Куала-Лумпура в Пекін. На борту авіалайнера Boeing 777 перебувало 227 пасажирів і 12 членів екіпажу. Літак зник з екранів радарів авіадиспетчерів в ніч з 7 на 8 березня. Примітно, що авіалайнер не подав ніяких сигналів про неполадки.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Після цього повідомлялося, що район можливого краху Boeing облітають вісім пошукових літаків.

Раніше в Китаї опублікували відомості про знайдені в Індійському океані об’єкти, які, судячи зі знімків з китайських супутників, можуть бути уламками зниклого Boeing 777. Різні уламки або предмети, що можуть мати відношення до зниклого пасажирського лайнера, вже кілька разів знаходили в різних частинах Індійського океану. Кожен раз виявлялося, що вони не є частинами зниклого літака.

Читайте також: