fbpx
Політика

Росія продовжить розхитувати ситуацію в Україні – Балога

Як зазначив народний депутат України Віктор Балога, до скандально-відомого російського політика Володимира Жириновського можна ставитися як завгодно, але перед тим, як давати оцінку його випадам, необхідно розуміти, що просидіти десять років у Державній думі зможе лише та політична сила, яка виконує всю брудну роботу.

 Тому, за словами політика, народ повинен знати, що Росія продовжить розхитувати ситуацію, не розуміючи, що українські громадяни хочуть лише одного – єдності та соборності України.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 «Але, коли офіційні особи Росії пропонують ділити Україну, ми (народ) повинні дати відсіч, як зовнішньому впливу, так і терміново прийняти на Майдані рішення про заміну спікера парламенту», – написав Віктор Балога у своєму в Facebook.

 Як він вважає, перед країною стоїть дуже багато викликів, щоб продовжувати тримати на найвищій посаді людину ексцентричну, непередбачувану і неготову до керівництва в кризових ситуаціях.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

 « На кону цілісність держави», – підсумував Віктор Балога.

 Нагадаємо, що лідер ЛДПР Володимир Жириновський вже неодноразово робив гучні заяву щодо поділу України, пророкуючи відділення східної частини України і її приєднання до Росії, як це було у випадку з Кримом.

Читайте також: