fbpx
Економіка

Олександр Чаленко, що втік від «бандерівців», клянчить гроші в соцмережі

Київський журналіст – українофоб Олександр Чаленко, який втік до Москви так як побоювався нібито «майданівських нацистів», просить фінансової допомоги.
 
 Однак дане прохання звучить досить дивно, адже якщо брати до уваги останній ефір «Спеціального кореспондента» на каналі «Росія», то Чаленко повинен бути дуже і дуже фінансово забезпечений. Він повинен був отримати непогані гроші за свідчення про Київ, захоплений фашистами-нациками і в якому страшно вийти на вулицю. Але, як бачимо, такі старання не були оцінені гідно, і Чаленко довелося просити гроші у настільки зневажуваної ним України:
 
 «Пані та панове! Товариші! Друзі! Я зараз у Москві. Шлях на батьківщину мені закритий зі зрозумілих причин: викликали у справі Добкіна на допити в "свободівську" прокуратуру. Будуть робити сепаратистом. Та й взагалі зараз з моїм обличчям – обличчям людини, яка відкрито позиціонувала себе проросійськи і антинаціоналістично, краще в Києві, окупованому МАЙДАНІВСЬКИМИ рагулями і нацистами – не з`являтися. Скільки тут, у Москві, пробуду – на жаль! – не знаю. Роботи поки немає. Гроші закінчуються. Через тиждень треба платити за квартиру, яку мені зняли друзі. Не заплачу – зоряна вулиця або знову до друзів на шию. Ніхто в Росії нам – політичним емігрантам – матеріально не допомагає. Маю на увазі під "ніхто в Росії" фонди або ж державні установи, звичайно. Одні відписки та обіцянки. Бюрократія і відписки. Одні загальні слова. На шиї у друзів я сидіти не можу. Напевно, з часом все налагодиться, але жити – то треба зараз. Тому звертаюся до вас за фінансовою підтримкою. У мене є тільки український, гривневий рахунок. Російський рахунок відкрити не можу, так як я, іноземний громадянин, повинен мати тут роботу, от тоді і відкриють. Мені трохи ніяково просити про фінансову допомогу, але виходу у мене немає. Прошу вас, хто скільки може, покласти мені на цей ось рахунок. Юлія Володимирівна Чаленко. ПриватБанк. розрахунковий рахунок 5457 ******** 9872»
 
 Більшість коментарів цього поста зводиться до того, щоб Чаленко сходив куди-небудь.
 
 В ефірі програми «Спеціальний кореспондент» на каналі «Росія» він показував себе як людина, яка постраждала і змушена була втекти з Києва до Москви.
 
 «Мене звуть Чаленко Олександр, я – шеф-редактор видання Revisor.ua, мені просто довелося тікати з Києва, тому що ось такі ж приблизно кадри могли бути і зі мною», – заявив він, говорячи про напад Мірошниченка та Бенюка на НТКУ. Правда він не уточнив, навіщо комусь нападати на сайт «Ревізор», який не є популярним.

Читайте також:  Україна поставила електроенергію у Словаччину

 

 Заява продажного журналіста Олександра Чаленка (відео):

Читайте також: