fbpx
Окупація Криму

Ляшко разом зі спецслужбами займається звільненням морпіхів з Криму

 Як повідомив народний депутат України Олег Ляшко, разом зі спецслужбами він продовжує працювати над звільненням заручників-морпіхів з рук московських окупантів. За його словами, за останньою інформацією – у Феодосії 30 морських піхотинців, які відмовилися переходити на бік Кремля, зараз сідають в автобус, який відвезе їх в Чонгар.

При цьому Олег Ляшко зазначив, що збирається зустріти військових особисто.

«Зараз наша команда вже в Херсоні», – додав політик.

У той же час, як сказав Олег Ляшко, дуже легко виявляти «героїзм» диванної сотні, заявляючи, що морпіхи повинні були відстрілюватися до останнього.

«Але надмірний героїзм не повинен переважати над розсудливістю. У настільки нерівному бою вони б точно загинули», – заявив він.

За словами нардепа, те, що військові покидають Крим – не їх вина.

«Тому для мене справа честі – звільнити хлопців з полону і потиснути кожному з них руку особисто. Більше нічого повідомляти поки не буду, щоб не зірвати спецоперацію», – підсумував Олег Ляшко.

Нагадаємо, що раніше Олег Ляшко повідомляв про те, що у Феодосії захопили командира українського батальйону морської піхоти підполковника Дмитра Делятицького та його заступника – майора Ростислава Ломтєва.

Читайте також: