fbpx
Окупація Криму

Гриценко дорікнув владі у бездіяльності в Криму

 Як зазначив екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко, затримка з прийняттям владою рішень щодо українських військових у Криму, а також відсутність прямого наказу з боку Верховного головнокомандуючого Олександра Турчинова з виведення з ладу військової техніки та боєприпасів – абсолютно прогнозовано привели до трагічних наслідків.

 Анатолій Гриценко нагадав, що минулої п’ятниці, 21 березня, Юлія Тимошенко говорила про те, що протягом 3-4 днів всі необхідні кроки для вирішення цих питань будуть прийняті.

 За словами політика, за цієї самої затримки вийшло наступне:

  Путін отримав від Тимошенко «сигнал-подарунок» – українська влада дає йому «3-4 дні» на безкарний шабаш -захват всієї інфраструктури української армії, авіації і флоту в Криму і на брутально-агресивні дії проти українських військових, які «3-4 дні» повинні чекати якогось рішення влади;

  Поки влада думала заявлені Тимошенко «3-4 дні», за цей час Україна остаточно і повністю втратила своє військове угрупування в Криму. Крім того, все озброєння перейшло в руки Росії, і тепер буде використано проти України.

 «Про зазначені трагічні наслідки затримки в «3-4 дні» влади я попередив, публічно зажадав прийняти рішення невідкладно, діяти негайно! Влада не почула. Зате Путін «месидж» української влади про «3-4 дні» – почув і скористався повною мірою. На шкоду нашій країні…», – написав Анатолій Гриценко в Facebook.

Читайте також: