fbpx
Окупація Криму

Рух транспорту на в’їзді до Криму відновили

Рух на кордоні України та Автономної Республіки Крим відновили. Варто відзначити, що раніше рух автомобільного транспорту на в’їзді до Криму був ускладнений через рішення українських прикордонників. Додамо, що раніше в прикордонній службі України вирішили перекрити в’їзд до Криму. Інформацію щодоо в’їзду до Криму оприлюднив перший віце -прем’єр самопроголошеного уряду АР Крим Рустам Теміргалієв. Слова чиновника передає агентство «Кримінформ».

«Кордон на в’їзді до Криму повністю працює, почався рух людей і товарів в обидві сторони. Сьогодні рано вранці ще були факти, коли українська сторона повертала машини, які йшли в Херсонську область з Криму», – заявив Рустам Теміргалієв.

Як розповів Рустам Теміргалієв, рух транспорту на кордоні Автономної Республіки Крим та України відновили приблизно о 10:30 за київським часом. Йдеться про в’їзд до Криму, що на Перекопському перешийку біля міста Армянська.

Незважаючи на це, підкреслив чиновник, в даний момент автотранспорт рухається повільно. Всьому виною, пояснив він, перевірки всього транспорту.

«Заходи безпеки були посилені з обох сторін», – підкреслив Рустам Теміргалієв.

Після цього чиновник повідомив, що в районі Чонгара аналогічна ситуація з пропуском автотранспорту. Додамо, що в районі Чонгара знаходиться кордон Криму з Запорізькою областю.

Нагадаємо, що раніше представники самопроголошеного Кримського федерального округу повідомили, що прикордонна служба України вирішила перекрити виїзди і виходи на територію України з Автономної Республіки Крим. За наявними даними, українська сторона «закрила кордони» в односторонньому порядку о 16:00 за київським часом.

«Цілі таких провокаційних дій зрозумілі – звинуватити уряд Криму в тому, що вони насильно не випускають громадян, і таким чином створити вогнище напруженості в районі кордону», – заявили представники самопроголошеного Кримського федерального округу.

Читайте також: