fbpx
Шоу-бізнес

Альона Водонаєва прокоментувала стосунки з молодим коханцем

Останнім часом в мережі з’явилася інформація про те, що російська телеведуча Альона Водонаєва зв’язалася з хлопцем, на вісім років молодшим за неї. Невгамовні папарацці з’ясували, що звуть хлопця Юрій Анде, і минуле у нього далеко не ідеальне. Свого часу він захоплювався наркотиками і мав проблеми із законом. Зараз хлопець живе в Пітері разом зі своєю мамою. У квартиру до коханого недавно переїхала і Альона Водонаєва.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Щоправда, сама знаменитість довгий час ці чутки не коментувала. Сьогодні вона не витримала і вперше розповіла про зв’язок з молодим коханцем. Альона Водонаєва підтвердила, що зустрічається з молодим чоловіком і дуже щаслива з ним. А думка злісних представників ЗМІ її абсолютно не цікавить.

 «Знаєте, реально терпець увірвався читати про себе ахінею. Адекватні люди матеріали пишуть або душевнохворі? Я не даю і не збираюся давати жодних коментарів про своє особисте життя. Це моє право. Але і сенсу приховувати від шанувальників, які хвилюються, читаючи це жовте марення про мене і моїх близьких людей, не бачу. У мене є коханий чоловік і у нас все серйозно. Дякую за турботу всім, хто турбується. Сподіваюся, тепер ви будете спати спокійно», – написала Альона Водонаєва в своєму блозі і опублікувала спільний знімок з молодим коханим.

Читайте також: