fbpx
Право

“Патріоти України” пікетують будівлю ГПУ

"Патріоти України" оточили будівлю ГПУ і вимагає негайно звільнити побратимів.

 Організація "Патріот України" оточила входи в будівлю Генеральної прокуратури України на вулиці Різницькій в Києві і вимагає зустрічі з керівництвом ГПУ, передає кореспондент УНН.

 "Ми прийшли з вимогою негайного арешту Геннадія Кернеса, розпалювача сеператиських настроїв на сході і негайного звільнення наших побратимів, неправомірно затриманих в Харкові після нападу на наш офіс. Зараз їх почали випускати, але проти двох політв’язнів порушено провадження, їм хочуть висунути звинувачення за ті вбивства, які відбулися там. Це намагаються списати на нас", – заявив ідеолог організації Олег Однороженко.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Входи в будівлю оточили близько півсотні людей у камуфляжній формі в бронежилетах і кийками, але активісти не блокують входи. Серед активістів є також представники "Правого сектору" та Печерської самооборони. Зараз представники організації поспілкувалися з охороною будівлі і попросили зустрічі з керівництвом ГПУ.

 На посту охорони активістам повідомили, що про їх візит повідомили заступнику генпрокурора і ймовірно, що він зустрінеться з активістами. У разі, якщо вимоги активістів не будуть виконані, то вони обіцяють, що завтра або післязавтра вони будуть вдаватися до масштабних дій.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Джерело: УНН

Читайте також: