fbpx
Політика

МВС України почне переводити міліціонерів з Криму?

Міністерство внутрішніх справ України в даний момент розглядає питання щодо переведення міліціонерів, які працюють на території Автономної Республіки Крим. Йдеться про правоохоронців, які залишилися вірні присязі. Зокрема, керівництво МВС України хоче переводити правоохоронців в інші регіони України. Планується, що кримські міліціонери проходитимуть постійну службу вже в інших регіонах. Про це стало відомо з відповідного звернення МВС України.

«У важку хвилину для всього народу і української держави у багатьох з вас виникає питання з приводу подальшого проходження служби в органах внутрішніх справ України, враховуючи вкрай напружену і складну ситуацію», – сказано у зверненні.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

У МВС України запевнили всіх міліціонерів з АР Крим і міста Севастополя, що керівники Міністерства внутрішніх справ не залишать їх «напризволяще».

У повідомленні відомства сказано, що вже почали роботу відповідні підрозділи МВС України. Йдеться про підрозділи, які займуться питанням подальшого проходження служби кримськими правоохоронцями в інших областях України.

«Побажання кожного будуть враховані», – запевнили в МВС України.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Крім того, з’явилася інформація і про бійців «Беркута», які хочуть отримати російське громадянство. Зокрема, представник Громадської палати Росії Максим Григор’єв звернувся до заступника глави Федеральної міграційної служби з даним питанням. У своєму зверненні Григор’єв попросив керівництво ФМС «особисто проконтролювати питання з наданням громадянства РФ бійцям київського "Беркута"». Про це повідомляє ІТАР-ТАСС.

Після цього Максим Григор’єв зазначив, що українські міліціонери надали уповноваженим представникам влади всі необхідні документи.

Читайте також: