fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Сімферополі вбитий український військовослужбовець і один боєць “кримської самооборони”. У них стріляли з одного місця, – міліція Криму

Раніше повідомлялося про те що під час штурму російськими військовими і "самообороною Криму" української військової частини в Сімферополі загинув український військовослужбовець а ще один був поранений. Таке повідомлення наводилося з посиланням на керівника Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчука.

 Пізніше в ЗМІ з’явилася заява керівника прес-служби міліції Криму Ольги Кондрашової яка наводиться з посиланням на «Інтерфакс-Україна». За її словами після стрілянини в Сімферополі на вулиці Кубанськый загинули дві людини і дві людини поранені. Саме на цій вулиці розташований 13-й фотограмметричний центр Головного управління оперативного забезпечення Збройних сил України про який повідомлялося раніше.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 За словами представника кримської міліції в Сімферополі загинули український військовослужбовець і боєць "кримської самооборони". Поранення отримали військовослужбовець ЗСУ і ще один представник "самооборони". Також повідомляється що на місці трагедії продовжує свою роботу слідчо-оперативна група а в ході огляду було встановлено «що стріляли з одного місця і в сторону "самооборонівців" і у бік українських військовослужбовців».

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Відзначимо що українським військовослужбовцям з метою захисту свого життя дозволили застосовувати зброю. Про це сказано в повідомленні прес-служби міністерства оборони України.

 За матеріалами: gazeta.ua

Читайте також: