fbpx
Новини світу

“Спільна справа” розпочинає підготовку партизанських підрозділів, – заява

Відомий в Україні громадянський рух "Спільна справа" заявляє про згортання наметового містечка на головній площі столиці України – Майдані Незалежності. У заяві руху говориться про те, що "Спільна справа" розпочинає підготовку партизанських підрозділів, а з цією метою буде організовано Штаб партизанського руху України.

 У ЗМІ, з посиланням на «Інтерфакс- Україна», наводяться слова координатора громадянського руху "Спільна справа" Олександра Данилюка, який повідомив наступне: «В умовах війни з Російською Федерацією регулярна армія є недостатньо ефективною, що визнається і командуванням ЗС України». У заяві наголошується, що «для підготовки симетричної відповіді загарбникам, організація повинна зосередитися на підготовці та координації дій спеціальних підрозділів, які здатні вести бойові дії на території, окупованій ворогом». При цьому звертається увага, що «на жаль, потенційно до таких територій належить більша частина України».

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 На Майдані, як заявляють в організації, залишиться інформаційний центр "Спільної справи", а також пункт мобілізації в партизанські загони.

За матеріалами: Кorrespondent.net

Читайте також: