fbpx
Політика

Геращенко заявила, що дії «свободівців» дискредитують нову владу

 Коментуючи ситуацію з участю представників ВО «Свобода» на НТКУ, народний депутат України від фракції «УДАР» Ірина Геращенко заявила, що дії колег, які силою вибивають заяви про звільнення, дискредитують нову владу і в черговий раз створюють «необхідну для Кремля картинку» для її трансляції на Крим і Донецьк.

 За її словами, керівництво УТ-1 дійсно причетне до впровадження цензури на каналі і має нести відповідальність, однак давати оцінку його діям повинен генеральний прокурор, який, як вона нагадала, також є представником «Свободи».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Але ніяк не «свободівці», які приміряють на себе роль робінгудів. Прикро, дуже прикро, що коли ми повинні демонструвати єдність команди і адекватність наших дій, подібні провокації працюють на ворога», – підсумувала Ірина Геращенко.

 Слід нагадати, що 18 березня депутати від ВО «Свобода» прийшли в НТКУ і силою змусили її керівника Олександра Пантелеймонова написати заяву про звільнення.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Дії «свободівців» уже засудив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Читайте також: