fbpx
Політика

США привласнили собі право вирішувати долі світу – Путін

Президент Російської Федерації Володимир Путін звинуватив США і союзників Вашингтона «в привласненні права вирішувати долі світу». Крім того, зазначив президент РФ, у Вашингтоні привласнили право створювати коаліції «хто не з нами, той проти нас». При цьому, підкреслив Володимир Путін, в США ігнорують рішення ООН.

 «Після розпаду біполярного світу праві тільки США при вирішенні долі світу, вони використовують силу проти суверенних держав, створюють коаліції за принципом" хто не з нами, той проти нас"», – заявив Володимир Путін.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 За словами Путіна, у Вашингтоні «вибивають потрібні для себе резолюції ООН», ігноруючи інші постанови. Таку думку президент РФ висловив під час звернення, приуроченого до прийняття Криму до складу РФ.

 Після цього Володимир Путін розповів про бомбування американськими військовими Белграда. Президент запевнив, що такої резолюції Радбезу ООН не було. Також Володимир Путін нагадав і про втручання американської влади в ситуацію в Іраку, Лівії та Афганістані.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 «Усі революції закінчилися хаосом, спалахами насильства», – підсумував Володимир Путін.

Читайте також: