fbpx
Економіка

WebMoney.UA знову працює в Україні: рахунки розблоковані

На офіційному сайті Webmoney Україна з’явилася інформація про те, що клієнти WebMoney.UA знову зможуть використовувати можливості компанії, як це було до арешту рахунків «Вебмані-Україна» Міністерством доходів і зборів у минулому, 2013 році. Нагадаємо, що проблеми в роботі Webmoney Україна почалися влітку 2013 року, що призвело до неможливості клієнтам компанії використовувати її можливості в повному обсязі.

 У повідомленні на офіційному сайті WebMoney.UA сказано, що ще з червня минулого року, «перебуваючи під жорстким пресингом чиновників Міністерства доходів і зборів, команда WebMoney.UA всі свої зусилля спрямовувала на вирішення виниклих проблем в правовому полі». У компанії підкреслили, що «не могли змиритися з тим, що заручниками дій фіскальних органів стали більше двох мільйонів користувачів. Тому повернення їхніх коштів весь цей час було для нас пріоритетним завданням».

 WebMoney.UA повідомляє, що арешт коштів на банківських рахунках української компанії-Гаранта був знятий відповідною постановою суду. Тепер, як підкреслюють в «Вебмані – Україна», поновлена робота за напрямом «виведення WMU», тобто, користувачі зможуть працювати з «Вебмані» так само, як це було до конфлікту компанії з Міністерством доходів і зборів.

 «Хочемо щиро подякувати тим нашим клієнтам, партнерам, громадським організаціям, чиї розуміння і витримка стали величезною підтримкою для команди WebMoney.UA в цій непростій ситуації», – підкреслюють в WebMoney.UA, де з упевненістю дивляться в майбутнє.

 За матеріалами: webmoney.ua

Читайте також: