fbpx
Політика

Путін фактично оголосив нову «холодну війну» – Балога

 Говорячи про промову президента Росії Володимира Путіна, яку він виголосив сьогодні, 18 березня, народний депутат України Віктор Балога сказав, що російський лідер фактично оголосив нову «холодну війну». При цьому він зазначив, що від України більше не залежить, чи переросте вона в Третю світову.

«Українські військові в Криму зробили все можливе, щоб не розв’язати Путіну руки для ще більшої агресії», – сказав Віктор Балога.

У той же час, як вважає депутат, вже зараз можна сказати, що насправді метою Володимира Путіна є не Крим і не Київ, а перегляд кордонів Європи і ревізія світового порядку від Скандинавії до Близького Сходу, а також від Аляски до Ла-Маншу.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Крім того, за словами Віктора Балоги, аналогії між путінською Росією та нацистською Німеччиною також тепер є очевидними навіть для тих, хто знає історію лише по кінофільмах.

«Там також все починалося з промов про велич нації. А закінчувалося мільйонами жертв у всьому світі», – додав політик.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

На думку Віктора Балоги, в теперішній ситуації санкції проти режиму Путіна рівноцінні боротьбі мухобойками з літаками.

«Я не закликаю нікого до війни, бо це горе для будь-якої нації. Я закликаю до здорового глузду і адекватної оцінки ситуації. А це означає, що Україна потребує не сухих пайків, а реальної військово-технічної допомоги», – підсумував він.

Читайте також: