fbpx
Політика

Ляшко пропонує видавати соцвиплати кримчанам в обмін на заяву про неучасть у референдумі

 Народний депутат України, кандидат в президенти України Олег Ляшко вважає, що пенсії та інші соціальні виплати слід видавати жителям Криму лише в обмін на заяву про те, що вони не голосували на референдумі за від’єднання Криму від України.

 За його словами, таким чином можна буде довести факт фальсифікацій під час референдуму, який відбувся 16 березня.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Водночас, Олег Ляшко додав, що ті, хто голосував за від’єднання Криму від України – нехай отримують гроші від Російської Федерації.

 Слід нагадати, що в ході референдуму в Криму більше 95 % людей проголосували за те, щоб приєднатися до Російської Федерації. При цьому, як заявляють багато кримчан, насправді на референдумі проводилися масові фальсифікації. Наприклад, в тому ж Севастополі в голосуванні взяло участь куди більше людей, ніж насправді живе в місті.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Тим часом, Російська Федерація поступово робить кроки, спрямовані на те, щоб приєднати Крим. Більшість же країн світу навпаки не визнають кримський референдум і досить скептично поставилися до його результатів.

Читайте також: