fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Тарута: На кордоні Донецької області з Росією вирили прикордонний рів

На всій ділянці державного кордону України з Російською Федерацією, який знаходиться в Донецькій області, був викопаний рів. Стало відомо, що рів був виритий за минулі вихідні. Ширина «прикордонного рову» становить чотири метри, а глибина – два з половиною метри. Таку інформацію оприлюднив керівник Донецької облдержадміністрацію Сергій Тарута. Слова Сергія Тарути передає прес-служба Донецької ОДА.

«Ми з братом на минулих вихідних за свої власні кошти вирили рів на кордоні з Росією», – заявив губернатор Донецької області.

Таким чином, підкреслив Сергій Тарута, тепер будь-яка техніка транспортні зможе потрапити на територію Донецького регіону лише через спеціальні пункти пропуску.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Після цього Сергій Тарута розповів, хто очолює управління обласного СБУ. За його словами, Сергій Іванов продовжує виконувати обов’язки глави СБУ в Донецькій області. Нагадаємо, що раніше Сергій Іванов написав рапорт про звільнення. Втім, пояснив губернатор, рапорт був написаний главою СБУ в Донецькій області під серйозним тиском проросійських протестувальників. За словами Тарути, рапорт Іванова був «тактичним ходом».

«Повірте, вже з завтрашнього дня картина буде зовсім інша. Працюватиме закон, а представники правоохоронних органів будуть повною мірою забезпечувати порядок», – додав губернатор.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Всі люди, які брали участь у захопленні адміністративних будівель, попередив Тарута, будуть «покарані відповідно до українського законодавства».

Додамо, що раніше Сергій Тарута назвав російську сторону «ініціатором» зіткнень в Донецьку. За інформацією спецслужб, зазначив Тарута, в Донецьку знаходилося «багато представників іноземної держави». За його словами, іноземні громадяни провокували в Донецьку «агресію сепаратистського руху». Тарута пояснив, що йдеться про громадян Російської Федерації.

Читайте також: