fbpx
Політика

Балога назвав неприпустимим, що не всі депутати-чиновники склали мандати

Народний депутат України Віктор Балога звернув увагу на те, що на даний момент з 21 народного депутата, які перейшли у виконавчу владу, депутатські мандати склала лише половина. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook 17 березня.

 При цьому політик також додав, що від депутатських повноважень поки що відмовився лише один губернатор, хоча серед них є як представники «Свободи», так і «Батьківщини».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Можливо, хтось скаже, що таке порушення норм Конституції є дрібницею, але навіть в умовах війни, в кожній цивілізованій країні, якою ми хочемо бачити і Україну, така поведінка є неприпустимою», – заявив Віктор Балога.

 За його словами, український народ поборов авторитаризм надто високою ціною, щоб тепер нова влада з перших днів повторювала помилки своїх попередників. Як вважає Віктор Балога, влада має показати, що перед Конституцією всі рівні, особливо зараз, коли Основний закон вимагає від кожного відстоювати суверенітет і територіальну цілісність країни.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Нагадаємо, що частина нових чиновників склали депутатські мандати під час сьогоднішнього засідання.

Читайте також: