fbpx
Новини світу

Принц Вільям і герцогиня Кетрін взяли участь у параді, присвяченому Дню святого Патріка

Герцог і герцогиня Кембриджські взяли участь у святкуванні Дня святого Патріка. Кейт і Вільям відвідали щорічний парад Першого батальйону ірландської гвардії в Олдершоті.
 
Нинішній захід – перший, який спадкоємець британської корони другої черги разом з дружиною відвідали цього року. Вони нещодавно повернулися з відпустки, яку проводили на Мальдівах, і практично відразу ж приступили до виконання обумовлених своїм статусом обов’язків.
 
Членів королівської сім’ї зустріли 300 військовослужбовців. Як тільки Вільям і Кетрін з’явилися на площі, зазвучав національний гімн. Як і торік, герцогиня Кембриджська була одягнена у вбрання зеленого кольору. Це зумовлено традицією святкування Дня святого Патріка. На попередньому параді Кетрін вибрала пальто бренду Emilia Wickstead, а цього разу – пальто і чарівний капелюшок від Hobbs.
 
Дружина принца Вільяма привітала гвардійців і вручила їм гілочки трилисника. Не залишився без подарунка і вовкодав Домналл. Цей талісман ірландських гвардійців також отримав свою гілочку.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

 

Ірландці відзначають День святого Патріка (відео):

За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: