fbpx
Політика

Перший зареєстрований кандидат у президенти України – Ренат Кузьмін

 Як стало відомо, Центральна виборча комісія зареєструвала Рената Кузьміна як кандидата на пост президента України. Відповідне рішення було прийнято на засіданні ЦВК сьогодні, 17 березня.

 Повідомляється, що Ренат Кузьмін подав документи для реєстрації на участь у президентських виборах ще в минулу п’ятницю, 14 березня. При цьому наголошується, що він також подав документи на сплату грошової застави в розмірі 2,5 мільйонів гривень, необхідних для участі у виборах.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Слід нагадати, що самі вибори відбудуться наприкінці травня. Крім Рената Кузьміна про свої наміри поборотися за президентське крісло вже оголосили Олег Ляшко, Віталій Кличко і Петро Порошенко. Крім того, ходять чутки про можливу участь у виборах Сергія Тігіпка та Юлії Тимошенко.

 Раніше Ренат Кузьмін обіймав посаду секретаря Ради національної безпеки і оборони України. 5 березня він був звільнений з цієї посади в.о. президента України Олександром Турчиновим.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: