fbpx
Політика

Ірина Геращенко вимагає від ГПУ зупинити сепаратистів і позбавити членів фракції КПУ зарплат

Геращенко пропонує ГПУ розслідувати сепаратистські заяви ряду народних депутатів.

Народний депутат Ірина Геращенко (фракція партії "УДАР") пропонує Генеральній прокуратурі розслідувати сепаратистські заяви ряду народних депутатів і внести до Верховної Ради подання щодо позбавлення їх депутатської недоторканності.

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона заявила за засіданні парламенту.

Геращенко зазначила: "Звертаюся до Генпрокуратури з вимогою зупинити сепаратистів, які мають сьогодні статус недоторканних, починаючи з Януковича-молодшого (йдеться про сина екс-президента, народного депутату Віктора Януковича – УНІАН), який дозволяє собі сепаратистські інтерв’ю у всіх ЗМІ, і щодо всіх інших". "Не місце сепаратистам у Верховній Раді", – підкреслила вона.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

За словами Геращенко, необхідно порушити кримінальні справи, а також після розслідування звернутися до парламенту щодо позбавлення їх депутатських мандатів.

Голова ВР Олександр Турчинов запропонував Геращенко оформити свою пропозицію у вигляді депутатського запиту і передати його в СБУ і ГПУ.

Геращенко також відзначила необхідність позбавити членів фракції КПУ зарплат, оскільки вони не беруть участі в жодному голосуванні у Верховній Раді.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: