fbpx
Політика

Анатолій Гриценко виступає за легалізацію вогнепальної зброї

 Екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко, коментуючи прагнення влади вилучити у громадян всю вогнепальну зброю, сказав, що це невірний крок. За його словами, необхідно навпаки легалізувати наявну у громадян вогнепальну зброю, з відповідною її реєстрацією та наданням офіційних дозволів громадянам.

 Як зазначив Анатолій Гриценко, такий крок дозволить перевірити і відсікти тих, хто зараз займається мародерством, і одночасно – надати свідомим громадянам-патріотам можливість захищати себе, свої сім’ї і країну в умовах, коли сама країна поки що не здатна цього забезпечити.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Наступним кроком держава повинна узаконити право громадян на володіння вогнепальною зброєю – для протидії насильству та бандитизму, в тому числі інспірованих ззовні», – додав Анатолій Гриценко.

 При цьому слід зауважити, що в цілому позиція політиків з даного питання не є якоюсь односторонньою, оскільки частина з них виступає за здачу зброї, а інша частина – навпаки підтримує легалізацію вогнепальної зброї.

Читайте також: