fbpx
Політика

У Міноборони РФ продовжують стверджувати, що російських військових в Криму немає, – Тенюх

 Міноборони РФ продовжує підкреслювати, що російських військових немає в Криму – І. Тенюх.

Міністр оборони РФ і начальник Генштабу ЗС РФ запевнили Міноборони України, що російських військових у Криму немає. Про це сказав міністр оборони України Ігор Тенюх, передає УНН з посиланням на прес-службу Міноборони.

 За словами міністра оборони, він неодноразово дзвонив своєму російському колезі. "Було дуже "приємно" почути від нього на моє запитання: "Що роблять незаконні військові формування, які введені на територію Криму?", таку відповідь: "Ми взагалі нічого не знаємо, це не наші військовослужбовці, у нас взагалі військових там немає".

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Просто смішно це чути і коли я конкретно назвав номера бригад, батальйонів, військових частин, то прозвучала відповідь: "Ми подумаємо".

 Звичайно ж, це не чесна відповідь міністра оборони. Таку ж відповідь отримав начальник Генштабу Збройних сил України, який неодноразово виходив на зв’язок з начальником Генштабу РФ. Відповідь теж була така ж: "Наших військових, крім ЧФ РФ, там немає". Тобто вони планують своє, а ми готуємося до свого", – сказав І. Тенюх.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Як повідомляв УНН, Міністерство оборони України детально відстежує всі зміни в передислокації російських військ, особливо в Криму і на східних кордонах, і є повна і вичерпна інформація про кількість об’єднань, які вже створюються в угрупування РФ як на східних кордонах, так і в Криму.

 Джерело: УНН

Читайте також: