fbpx
Шоу-бізнес

Єва Лонгорія: «Головне в політиці – бути громадянином»

Американська актриса, модель, ресторатор і телевізійний продюсер Єва Лонгорія, яка напередодні відсвяткувала своє 39-річчя, заявила журналістам, що в міру наближення до 40-річного ювілею почувається сексуальною "як ніколи".
 
«Десять років тому я і не мала поняття, що діється навколо, я була в потоці божевілля. Зараз почуваюся набагато розумнішою і розбираюся в речах. Це дозволяє почуватися сексуальною», – розповіла Єва.
 
Також Лонгорія чітко позначила свою громадянську позицію: «Головне в політиці – бути громадянином, я обожнюю брати в ній участь саме в цій якості».
 
Зараз красуня зустрічається з телемагнатом Хосе Антоніо Бастоном. Щоправда, це не заважає їй захоплюватися героєм Кіта Харрінгтона з серіалу "Гра престолів". Лонгорія уточнює, що з Харрінгтоном вони просто близькі друзі, між ними нічого немає і бути не може.
 
На честь іменинниці була влаштована вечірка, а на солодке гостям подали торт з портретом іменинниці. Єва весь вечір танцювала, веселилася, і не забувала ласувати частуваннями. За власним визнанням сексапільної красуні, вона просто «обожнює їжу».

 

Єва Лонгорія (відео):

За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: