Влада Малайзії запідозрила пілота в угоні зниклого Boeing 777

Поліція влаштувала обшук в будинку одного з пілотів малазійського Boeing 777, який зник тиждень тому. Про це 15 березня 2014 року повідомляють ЗМІ.

 Як відзначають журналісти, обшук проходив у будинку 53-річного Захарі Ахмада Шаха (Zaharie Ahmad Shah). Де він проживає, не уточнюють.

Related Post

 Згідно з однією з версій слідчих Малайзії, зниклий «Боїнг» викрали. Викрадачі були або серед членів екіпажу, або серед пасажирів. Мотиви злочинців поки невідомі.

 Версія про викрадення вперше була озвучена після того, як стала відома інформація, якою прилади літака автоматично обмінювалися зі супутниками. Згідно з ними, Boeing 777 відхилився від маршруту, повернувши у бік європейського континенту. Обмін інформацією перервався, коли літак пролітав над Індійським океаном.

 Відзначимо, Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines, прямував рейсом зі столиці Малайзії Куала-Лумпура в столицю Китаю Пекін. На борту літака знаходилося 239 осіб. «Боїнг» зник з радарів в ніч на 8 березня. Спочатку рятувальники Малайзії шукали літак в місці, звідки були одержані останні сигнали – в Південно-Кітайському морі поряд з в’єтнамським узбережжям. Ці пошуки результату не принесли.

Leave a Comment