fbpx
Новини світу

Влада Малайзії запідозрила пілота в угоні зниклого Boeing 777

Поліція влаштувала обшук в будинку одного з пілотів малазійського Boeing 777, який зник тиждень тому. Про це 15 березня 2014 року повідомляють ЗМІ.

 Як відзначають журналісти, обшук проходив у будинку 53-річного Захарі Ахмада Шаха (Zaharie Ahmad Shah). Де він проживає, не уточнюють.

 Згідно з однією з версій слідчих Малайзії, зниклий «Боїнг» викрали. Викрадачі були або серед членів екіпажу, або серед пасажирів. Мотиви злочинців поки невідомі.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 Версія про викрадення вперше була озвучена після того, як стала відома інформація, якою прилади літака автоматично обмінювалися зі супутниками. Згідно з ними, Boeing 777 відхилився від маршруту, повернувши у бік європейського континенту. Обмін інформацією перервався, коли літак пролітав над Індійським океаном.

 Відзначимо, Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines, прямував рейсом зі столиці Малайзії Куала-Лумпура в столицю Китаю Пекін. На борту літака знаходилося 239 осіб. «Боїнг» зник з радарів в ніч на 8 березня. Спочатку рятувальники Малайзії шукали літак в місці, звідки були одержані останні сигнали – в Південно-Кітайському морі поряд з в’єтнамським узбережжям. Ці пошуки результату не принесли.

Читайте також: