fbpx
Політика

Мітинг у Донецьку. Під будівлею СБУ мітингувальники вимагали звільнення Губарєва

Сьогодні, 15 березня, в Донецьку знову проходить мітинг, і знову на ньому можна бачити людей з прапорами Російської Федерації. Мітингувальники зібралися в районі площі Леніна, а потім попрямували до будівлі донецького СБУ.

Згідно з даними, поширюваними різними джерелами, кількість мітингувальників у Донецьку становить від трьох до п’яти тисяч осіб. Учасники сьогоднішньої акції зробили спробу штурму будівлі Служби безпеки України. Мітингувальники вимагають звільнення «народного губернатора» Павла Губарєва. Крім того, були висловлені вимоги звільнити активістів, затриманих після мітингу 13 березня.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Під час акції біля будівлі СБУ мітингувальники також зажадали відставки керівника управління СБУ в Донецькій області Валерія Іванова.

 Повідомляється, що більша частина мітингувальників в Донецьку пішла від будівлі СБУ назад на площу Леніна, однак деякі учасники акції протесту залишилися біля будівлі правоохоронців.

 Нагадаємо, що Павло Губарєв був названий «народним губернатором» під час масової акції, що відбулася в Донецьку 1 березня. Надалі, українськими правоохоронцями щодо Павла Губарєва було порушено кримінальну справу, а сам «народний губернатор» був затриманий. Пізніше було винесено рішення про арешт Павла Губрєва на два місяці.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: