fbpx
Шоу-бізнес

Художницю Міллі Браун знудило на Леді Гагу

Як і варто було очікувати, виступ Леді Гаги на фестивалі SXSW в Техасі не обійшовся без епатажу. В принципі, саме цей захід має на увазі щось екстравагантне, так що Гага особливо нікого не шокувала.
 
Ще до початку концерту в клубі Stubb’s BBQ співачку, немов порося на вертелі, обмазали соусом для барбекю. Під час самого виступу виконавиця запросила на сцену свою подругу – художницю Міллі Браун. Дівчина випила цілу пляшку якоїсь яскраво-зеленої рідини, а потім її знудило прямо на Леді Гагу, що грала в той момент на барабанах.
 
Пізніше, під час годинного інтерв’ю популярному телеведучому Джиммі Кіммел, 27-річна співачка зізналася, що це було зроблено навмисно, як перформанс. «Іноді дивні і неправильні речі можуть змінити світ. Я не кажу про те , що блювота може змінити світ. Я маю на увазі саму ідею перформансу – ми створили те, що хотіли, і поважали одна одну як артистки. Так що воно того варте», – розповіла Леді Гага.
 
Правда, деякі звинуватили співачку у пропаганді харчових розладів. Зокрема, з такими претензіями виступила американська співачка і актриса Демі Ловато, яка сама страждала від харчового розладу і восени 2010 року навіть лежала в реабілітаційній клініці. «Сумно… Начебто у нас не вистачає людей, які пропагують харчові розлади. Нижче плінтуса, це абсолютно не круто і не має відношення до мистецтва», – заявила Демі Ловато, додавши, що «залежність – це залежність».
 
Відповідаючи на питання Джиммі Кіммела про свою колегу – співачці Кеті Перрі, Леді Гага зазначила: «Я поняття не маю, що в мене може бути спільного з Кеті Перрі. Моя музика абсолютно інша, як і я сама».
 
До слова, інтерв’ю Леді Гага давала в наряді з кавових фільтрів. Пояснюючи свій вибір, співачка зазначила, що в цьому платті (див. фото) їй комфортно.

 

Художницю Міллі Браун знудило на Леді Гагу (відео):

За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: