fbpx
Новини світу

Росія розгляне звернення з проханням захистити мирних громадян України від дій бойовиків, – МЗС РФ

У повідомленні, що з’явилося на офіційному сайті російського зовнішньополітичного відомства, сказано, що Російська Федерація розгляне звернення, в яких міститься прохання захистити мирних громадян України від дій бойовиків.

 У повідомленні міністерства закордонних справ Російської Федерації відзначена ситуація, що сталася пізно ввечері 14 березня в Харкові, коли в результаті інциденту загинули дві людини.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Надходить тривожна інформація про те, що з Харкова до Донецька та Луганська виїхала колона з озброєними найманцями "Правого сектора", лідери якого оголосили про відкриття "східного фронту"», – сказано в повідомленні зовнішньополітичного відомства Росії.

 У російському міністерстві закордонних справ також відзначають, що глава відомства Сергій Лавров раніше закликав держсекретаря Сполучених Штатів Дж. Керрі «використовувати вплив Вашингтона на Київ для припинення розгулу ультра-націоналістів».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

У повідомленні МЗС РФ йдеться про те, що « до Росії надходить безліч звернень з проханням захистити мирних громадян. Ці звернення будуть розглянуті».

 За матеріалами: РИА Новости, gazeta.ru

Читайте також: