fbpx
Футбол

«Ми повинні бути єдині, як ніколи раніше», – президент «Динамо»

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував хід переговорів з керівництвом сімферопольської «Таврії». Відзначимо, що представники «Динамо» і «Таврії» ведуть переговори з приводу проведення матчу в рамках 21-го туру Прем’єр-ліги України.Нагадаємо, що матч «Таврія» – «Динамо» запланований на неділю, 16 березня. Слова Ігоря Суркіса передає агентство «Динамо Київ від Шурика».

«Ігор Михайлович включився і все вирішилося. Ми повинні бути єдині, як ніколи раніше, адже зараз дуже важкий час», – заявив президент київського клубу.

На думку Суркіса, футбол знаходиться поза політикою. Саме тому, додав президент «Динамо», він запевнив керівництво сімферопольської «Таврії», що його команда готова замовити літак. Зокрема, «Динамо» готове відправити літак за «Таврією» в турецьку Анталію. Додамо, що «Таврія» в даний момент тренується саме в Анталії.

«Вони прилетять, ми їх розмістимо, тому що матч повинен відбутися. Ми пішли на такі жертви, так як вболівальники не можуть дочекатися цієї зустрічі, а ми не можемо позбавляти їх такого задоволення. У нашому нинішньому житті не так багато радостей, щоб ще забирати у них і футбол», – підкреслив Ігор Суркіс.

Президент «Динамо» сказав, що зробив все можливе для того, щоб матч «Таврія» – «Динамо» все-таки відбувся.

Також Ігор Суркіс не заперечує того факту, що зараз у «Таврії» є деякі проблеми.Втім, міркує президент «Динамо», ці проблеми можна вирішити.

«Ми не можемо бойкотувати те, що не повинні – це люди і віра в те, що у нас все нормалізується», – підсумував Суркіс.

Раніше президент «Динамо» дав гарантії того, що його клуб виконає всі вимоги «Таврії».

«Я готовий гарантувати, що в процесі підготовки до матчу української першості нами будуть вирішуватися будь-які технічні питання на прохання сімферопольської команди», – додав він.

Читайте також: