fbpx
Політика

Кримський парламент не визнає рішення КСУ

Верховна Рада Автономної республіки Крим не визнає рішення Конституційного суду України, який визнав неконституційним рішення про проведення референдуму про статус автономії, і скасовувати його проведення не збирається. Про це журналістам у суботу, 15 березня, заявив голова республіканської комісії з підготовки та проведення референдуму Михайло Малишев.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Сформований 13 березня на швидку руку в порушення конституційних процедур так званий Конституційний суд України від 14 березня всупереч процедурі, встановленої власним регламентом, виніс сумнівний з точки зору закону документ», – озвучив Михайло Малишев заяву президії Верховної Ради Криму.

 Разом з тим кримські депутати переконані, що єдиним джерелом влади є народ, який має право висловлювати свою волю, в тому числі на референдумі. І референдум, призначений на 16 березня в Автономній республіці Крим, відбудеться, заявив Михайло Малишев.

Читайте також: