Для зниження градуса напруженості в своїй країні, Путін може екстрадувати В. Януковича в Україну, – аналітик

В. Януковича екстрадують в Україну після "референдуму" в Криму – аналітик.

 Глава "Громадянського Комітету Національного Порятунку", політичний аналітик Павло Нусс вважає, що кримська кампанія і антиукраїнська істерія президента РФ В. Путіна змушує росіян шукати компроміси і альтернативу звичній для них агресивній зовнішній політиці, повідомляє УНН.

"Росіяни вже сьогодні зрозуміли, що путінська інтервенція в Крим і в інші регіони України спровокує не лише затяжну і глибоку політико-економічну кризу між Україною і Росією, а призведе до міжконтинентального збройного конфлікту, в результаті якого російська держава як Федерація дезінтегрується.

На вулицях Російської Федерації саме сьогодні вийшли сотні тисяч громадян з вимогою припинити вторгнення в "братську Україну" і найголовніше – відставки Путіна і його кабінету.

Очевидно, протест буде пригнічений, і проти організаторів відкриють кримінально-адміністративні провадження, але це стане тільки початком кінця путінської імперії", – вважає аналітик.

Related Post

"На мій погляд, для зниження градуса напруженості в своїй країні, Путін може піти на поступки і розпочати "показову зміну зовнішнього курсу", а також екстрадувати В. Януковича на батьківщину для подальшого арешту та судового процесу над ним. Цей акт з боку РФ, безумовно, буде розцінений як крок до реальних переговорів із Заходом, адже для того, щоб утримати владу в своїх руках, В. Путін змушений або піти на поступки і почати компромісний процес з Україною і Заходом, або використовувати військовий потенціал і спробувати захопити не тільки територію України, а й її центральну владу", – додав П. Нусс.

"Другий варіант майже неможливий, а по першому – швидше за все буде. Але не йдеться про деескалацію ситуації на південно-східній Україні і в Криму вже сьогодні, йдеться суто про президентські вибори в РФ в 2017 році, заради яких кампанія була розгорнута в Криму.

Щодо В. Януковича, я впевнений – дуже скоро В. Путін його направить у "відрядження" до Криму, де він і буде арештований. Щодо "російської революції" – шанси є. Все залежить від України і Заходу, як би це парадоксально не звучало", – констатував аналітик.

Джерело: УНН

Leave a Comment