Тетяна Чорновіл назвала кілька можливих причин її побиття

Т. Чорновіл назвала кілька можливих причин її побиття.

 Журналістка Тетяна Чорновіл, яку побили в ніч на 25 грудня, заявляє про кілька можливих причин її побиття, передає УНН з посиланням на “5 канал”.

 “У мене багато різних варіантів. Це могла бути моя робота з Автомайданом… Далі це могло бути пов’язано з тим, що я нещодавно відкрила нове „Межигір’я“ Януковича — не те, яке у нього в селі Нові Петрівці, а ще одне, в Конча-Заспі, ще шикарніше, ніж старе, яке він побудував, там немає лише оздоблення”, — додала Чорновіл.

 Нагадаємо, вночі з 24 на 25 грудня була побита журналістка і активістка Євромайдану Тетяна Чорновіл пов’язує напад на себе з активною громадською діяльністю.

 У Т. Чорновіл діагностований струс мозку, гематоми на обличчі, зламаний ніс. Як повідомлялося, міліція Київської області відкрила кримінальне провадження за фактом нападу на громадську активістку та журналістку Тетяну Чорновіл.

Related Post

 Інформація внесена до ЄРДР за ч.2 ст. 296 ККУ (хуліганство, вчинене групою осіб). Розслідуванням займаються слідчі Головного слідчого управління МВС України.

 Зазначимо, президент України Віктор Янукович звернувся до правоохоронців з вимогою терміново вжити всіх необхідних заходів для розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновіл.

 Генеральний прокурор В. Пшонка наголосив, що розслідування побиття активістки має бути максимально відкритим та взяв процесуальне керівництво під особистий контроль.

 Джерело: УНН

Leave a Comment