fbpx
Спорт

Василь Ломаченко битиметься відразу за два титули?

 Український боксер Василь Ломаченко у своєму найближчому бої претендуватиме відразу на два титули в напівлегкій вазі – WBC і WBO. Відповідну заяву було опубліковано на офіційному сайті спортсмена з посиланням на зарубіжні засоби масової інформації.

 Нагадаємо, що титул за версією WBC в даний момент є вакантним, оскільки його колишній володар боксер Джонні Гонзалес не зміг пройти допінг-контроль. З цієї причини Гонзалеса позбавили пояса. Як повідомлялося раніше, пояс в категорії WBO став вакантним після того, як стало відомо, що вага мексиканського боксера Орландо Салідо перевищує норму для цієї вагової категорії. Це з’ясувалося на зважуванні перед боєм з Ломаченком. До слова, той бій українець програв.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Варто також відзначити, що крім Василя Ломаченка на титул WBC претендентом є і британський боксер Гарі Рассел. Про це заявив віце-президент Всесвітньої боксерської організації Маурісіо Сулейман. Саме Гарі Рассел може вийти на ринг з українським боксером в наступному бою. За словами промоутера Ломаченка, в даний момент про проведення поєдинку майже домовилися.

Читайте також: