fbpx
Політика

Не можна погоджуватися на умови Росії – Ляшко

Народний депутат України Олег Ляшко повідомив про те, що Російська Федерація готова відмовитися від військової інтервенції в Криму за певних умов, а саме: якщо Україна відмовиться від дострокових президентських виборів, євроінтеграції, а також вступу до НАТО.

 При цьому як зазначив Олег Ляшко, він вважає, що на такі умови в жодному разі не можна погоджуватися. За його словами, якщо зараз Україна піде на поводу у Російської Федерації, то вона назавжди залишиться залежною від неї.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «А Крим і так був, є і буде українським!», – заявив Олег Ляшко.

 Нагадаємо, що президентські вибори в Україні заплановані на кінець травня цього року. У той же час Росія все ще вважає легітимним президентом України Віктора Януковича, який втік з країни ще в лютому, і, відповідно, не визнає вибори, призначені на травень.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Що ж до можливого вступу в НАТО, то, незважаючи на те, що цю ініціативу підтримують багато українських депутатів, в Кабінеті міністрів заявили, що на даний момент таку можливість не розглядають.

 При цьому з асоціацією з Євросоюзом ситуація зворотна – політики навпаки хочуть прискорити процес інтеграції України до Євросоюзу.

Читайте також: