fbpx
Політика

Ляшко звинуватив російську владу в цинізмі

Як зазначив народний депутат України Олег Ляшко, цинізму російській владі позаздрив би навіть Гітлер – спочатку російські спецслужби організували та профінансували криваві антиукраїнські акції на Сході України, а після цього МЗС Росії заявив про готовність захищати своїх громадян у Донецьку.

 «До цього вони вже «захистили» кримчан», – нагадав політик.

 За його словами, вже всьому світу зрозуміло, що Україна стала об’єктом путінської агресії. Як повідомив Олег Ляшко, шляхом організації провокацій і відкритого вторгнення до Криму, залякуючи весь світ «фашистської владою» в Києві, Путін прагне захопити всю Україну.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 Як вважає нардеп, тільки дурень ще не розуміє, що кремлівський режим оголосив справжню війну проти України.

 При цьому він додав, що для того, щоб здобути перемогу у війні, необхідно діяти рішуче і адекватно, інакше все закінчиться поразкою і втратою не тільки Криму, але й незалежності всієї країни.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 «Я не буду розповідати владі що робити, сподіваюся, що вони й так знають. Головне чого, на мою думку, не вистачає тим, хто зараз при владі – це рішучості! Рішучості брати на себе відповідальність. Рішучості дати відсіч сепаратистам і загарбникам. Рішучості закликати народ до дій. Рішучості віддати своє життя за незалежну Україну», – підсумував Олег Ляшко.

Читайте також: