fbpx
Політика

Сергій Аксьонов: “Абхазький варіант нас не влаштовує”

 Влада Автономної республіки Крим не збирається розглядати «абхазький варіант» проголошення незалежності республіки. З такою заявою сьогодні, 14 березня, виступив прем’єр- міністр Криму Сергій Аксьонов. За його словами, процес приєднання Кримського півострова до Російської Федерації займе до року. Про це повідомляє Росбалт.

 «Особисто я думаю, що перехідний період Кримського півострова до складу Російської Федерації буде тривати до року. Саме до того часу ми вже повноцінно зможемо користуватися всіма російськими процесами і пільгами», – висловив свою точку зору прем’єр-міністр республіки Сергій Аксьонов на брифінгу в Сімферополі.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Щодо можливого «абхазького варіанту» кримський прем’єр відповів негативно.

 «Ми не розглядаємо варіант з незалежністю. У даний момент ми вважаємо, я особисто вважаю, що Кримський півострів має стати суб’єктом Російської Федерації», підсумував Сергій Аксьонов.

 Нагадаємо, що вже 16 березня в Криму має бути проведено референдум, на якому буде вирішуватися питання про входження Кримського півострова до складу Російської Федерації.

Читайте також: