fbpx
Політика

Партія регіонів готова підігравати Росії – Віктор Балога

Як зазначив депутат Верховної Ради Віктор Балога, всім відомо, чим займатиметься Росія на майбутніх вихідних і, судячи з деяких заяв, Партія регіонів готова їй у цьому підігравати.

 Таким чином, як сказав Віктор Балога, хотілося б дуже вірити, що українська влада готова протистояти таким сценаріям і якщо це не державна таємниця, то їй слід заявити про свої плани, оскільки людей потрібно заспокоїти і показати, що цього разу спроби дестабілізувати Схід і південь не стануть несподіваними для влади.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 В іншому випадку, за словами політика, навіть такого дрібного факту, як розбитий ніс російського туриста, буде достатньо для Росії, щоб почати масово «захищати своїх співвітчизників » не тільки в Криму.

 Слід нагадати, що в цю неділю, 16 березня, в Криму відбудеться референдум, на якому жителі автономії повинні будуть приймати рішення – залишатися у складі України або приєднуватися до Росії. Як заявляють українські політики, насправді за референдумом стоїть Росія, яка планує фальсифікувати його результати на свою користь.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Разом з тим, шириться інформація про те, що на дільницях референдуму в комісіях працюють ті ж люди, що працювали на Партію регіонів на всіх попередніх виборах.

Читайте також: