fbpx
Політика

Єфремов виступає за президентські вибори після прийняття Конституції

 Народний депутат України, лідер парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що президентські вибори мають відбутися вже після прийняття нової Конституції. Про це повідомила прес-служба Партії регіонів.

 «Якщо ми сказали про те, що повинні відпрацювати Конституцію, яка б влаштовувала суспільство, то неминуче після прийняття цієї Конституції ми проведемо вибори», – підкреслив Олександр Єфремов.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Як він зазначив, якщо вибори відбудуться 25 травня, а Конституцію приймуть восени, то через якийсь проміжок часу знову постане питання про проведення нових виборів, у тому числі і президентських.

 «Тому розумно було б зробити те, про що ми домовлялися раніше: проголосувати на цій сесії Конституцію і восени вийти на остаточне прийняття рішення, а потім провести вибори», – вважає Олександр Єфремов.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 За його словами, вибори в умовах нестабільності будуть виглядати сумнівними. Тому, як зазначив політик, слід навести порядок на вулицях і в країні в цілому, а вже потім переходити до виборів.

 Нагадаємо, що президентські вибори в Україні відбудуться в кінці травня.

Читайте також: